Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Assassin's Creed: Revelations

2012.03.13

 A történet minden eddiginél összetettebb, hiszen három szálon fut párhuzamosan. Ezio felmenője, Altair nyomdokait követveKonstantinápolyba utazik, és egy rejtett ereklye után nyomoz, miközben a távoli jövőben Desmond próbál szabadulni az Animus fogságából...

Ahogy már az elődökben is megszokhattuk, úgy most is egy hatalmas, határok nélküli játszótéren garázdálkodhatunk: Konstantinápoly városa szabadon bejárható, és a fő küldetésszál követése mellett bármikor vállalhatunkmellékküldetéseket is. A városban való közlekedést Ezio új, kampó alakú pengéje teszi még gyorsabbá, mellyel kötelekbe kapaszkodva pillanatok elérheti a város pontjait.

Visszatér a Brotherhood tanítvány-rendszere: Konstantinápoly utcáiról bérgyilkosokat toborozhatsz, akik a nehezebb küldetések során egyetlen intésre a segítségedre sietnek. Teljes átdolgozáson esett át a multiplayer mód is, mely ezáltal még különlegesebb élményt nyújt; az új játékmódok, fegyverek, képességek és karakterek miatt még a veterán AC-játékosoknak is újra kell tanulniuk mindent!

 

A mappában található képek előnézete Assassin's Creed: Revelations